keskiviikko 7. elokuuta 2013

Hangon keksi


Aikaa kahden. Harvinaista ja tärkeää. Onneksi mahdollista silloin tällöin. Moottoripyörällä Hankoon. Vauhdin hurmaa ja kauniita maisemia. Aikaa ajatella. Tilaa keskustella. Ja taas sen muistaa miksi on niin suuri onni että tuo toinen on tuossa. Vierellä.

Arkea piristää hengähdystauko. Joskus se kestää kahvikupillisen verran; joskus onneksi hieman pidempäänkin.

10 kommenttia:

 1. Voi se kahdenkeskeinen aika on niin mukavaa ja kovin tärkeää kaiken hulinan keskellä <3 Mukava päivä varmasti oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, onneksi se on mahdollista aina silloin tällöin. Hanko oli ihan hyvä valinta aurinkoisen päivän retkikohteeksi- ja kivoja paikkojahan Suomi on täynnä :)

   Poista
 2. Haaveilen, josko me päästäisiin kaksin Loviisan wanhoihin taloihin. Yksi vuosi oltiin katajanojan vankilaan tehdyssä hotellissa. Sekin oli tosi kiva paikka!

  Hankoon pitäisi tutustua vieläkin paremmin. Tammisaaressa oltiin viimekesänä ja rakastuin sen vanhaan kaupunkiin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tammisaaren ohi viilettäessä mäkin mietin että sinne olisi ihana mennä visiitille- ehkä sitten ensi kesänä... Oi, Loviisan wanhat talot on varmasti ihan huippu juttu! Kiitos kivoista vinkeistä seuraaville hengähdystauoille :)

   Poista
 3. Karvat nous pystyyn, kauniisti kirjoitettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 4. Tiedätkö, mä kävin kesällä mun ystävän kanssa myös Hangossa. Otin melkein prikulleen samat kuvat :) Oli ihana päivä, ja olisi muuten ihana käydä miehen kanssa jossain kahdestaan. Haaveissa on, vielä kun saisi lasten hoidon järjestymään, lähtisin heti!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanko on ihana- ja sulla on sitten tosi hyvä maku kuvauskohteidenkin suhteen :) :) Joo meillä on käynyt tuuri kun toiset isovanhemmat auttavat lastenhoidossa ja joskus tällaiset reissut ovat mahdollisia. Ainakin vielä toistaiseksi. Toivottavasti saatte teille reissun järkättyä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!