tiistai 22. lokakuuta 2013

Onnelliset jalat


Jalat on aika tärkeässä roolissa ihmisen hyvinvoinnissa. Siksi ei kai ole ihan sama mihin koppuroihin varpaansa asettaa. Mä olen ostanut menneinä vuosina lukemattoman määrän kenkäpareja vain ja ainoastaan ulkonäön perusteella. Hieman liian pieniä, aavistuksen liian isoja, kaikin tavoin vähän sopimattomia. Ajatuksella "no, kyllähän niitä nyt aina jonkun aikaa kestää käyttää". Lapsille en ole kuitenkaan halunnut tätä perinnettä siirtää- ja jotenkin kummasti itseltäkin on hävinnyt kiinnostus kulkea ympäriinsä jalat ahdettuina puristaviin tai muuten kuristaviin popoihin. Ehkä sitä ei muutenkaan enää (lue: ikinä) ole ollut varsinaisesti trendien edelläkävijä. Mutta pidemmittä puheitta; tässä meidän porukan viimeaikaisia kenkähankintoja.

Uudenkarheat ihanan mukavat nahkasaapikkaat kirpparilta (kerrankin löytyi juuri sopiva koko!).


Isommalle typylle suloiset Anguluksen nahkasaapikkaat.


Pojalle Bisgaardin nahkanilkkurit.


Pikkutypyn Anguluksen kengät onkin jo täälläkin nähty, olleet ihan lempparit <3
 
Ja saattaa olla että parit muutkin jalkineet ovat löytäneet tiensä meille-
mutta siihen on olemassa hyvä syy:

2 kommenttia:

  1. Noi Bisgaardin nahkanilkkurit on niin hienot! Lapsille on joskus hankala löytää kivoja kenkiä, siis sellaisia siistimpiä. Lenkkareita on kyllä tarjolla joka tuutista. Sitten kun löytää jonkun kivan merkin, onkin helppo ostaa aina samaa. Mä olen ihan rakastunut tanskalaisiin Duckfeet kenkiin. Laskin että mulla on jo neljät ja tuntuu että muita ei sitten tarvita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tykkään itsekin kovasti noiden Bisgaardien mallista- täytyypä tutustua Duckfeeteihin; niitä meiltä ei vielä löydy. Kiitos vinkistä!

      Poista

Kiitos kommentistasi!