sunnuntai 3. marraskuuta 2013

IltapalallaHämärä ottaa valtaansa tässä vaiheessa vuotta jo varhain. Kesällä alkuilta on vielä aivan hyvä aika kyläillä, ulkoilla ja puuhastella vaikka mitä- nyt loppusyksystä ajatukset kääntyvät samaan kellonaikaan jo iltapuuhiin. Yhtenä iltana iski inspiraatio ja lasten suureksi hämmästykseksi äiti leipoi iltapalapöytään muffinseja. Saivat huomattavasti suotuisamman vastaanoton kuin normineljänviljanpuuro. Ja kas, yht´äkkiä iltapala oli melkein kuin juhlaa.Masut pullollaan oli hyvä siirtyä sohvannurkkaan iltasatujen pariin. Kestosuosikin "Arvaa kuinka paljon sinua rakastan"- tarinan lisäksi lapset valitsevat mielellään jokainen oman kirjan lukulistalle. Ja jostain syystä äidin mieleen on tässä kohtaa nämä pienet kirjaversiot. Ääneenlukua kun tulee tälläkin sabluunalla ihan mukavasti kun kirjoja on sitten sen varsinaisen iltasadun lisäksi vielä nämä kolme pikkuista bonuskirjaa.
Näillä pikkukirjoilla on myös pelastettu monenmonta reissua- muutama mahtuu kivasti käsilaukkuun.

Pyhäinpäivää meillä vietettiin 16-vuotissynttäreiden merkeissä. Monena vuonna marraskuun lapsi on toivonut itselleen halloweensynttäreitä ja niitä on vietetty useasti. Niistä on kasakaupalla kivoja muistoja-
viime vuosina synttärisankarilla ei enää ole ollut toiveita teeman suhteen ja meidän perheen halloweenkoristelut jäivät tähän:
Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!