lauantai 24. toukokuuta 2014

KotitöitäSisällä villakoirat saavat juoksennella nurkissa ja pölyt odottaa pyyhkijäänsä.
Näillä keleillä arkiset askareetkin ulkoistettiin leikkimökkiin.
Pestiin lattia ja tuotiin puhdas matto sisään. 
Ripustettiin verhot ja järjesteltiin kipot ja kupit.
Tällaisessa mittakaavassa siivouskin on yhtä juhlaa


Kivaa viikonlopun jatkoa!


6 kommenttia:

 1. Tilavan näköinen leikkimökki teillä, meillä onkin mökki vielä siivoamatta, suurimpia vaan huiskittiin keväällä pois että viitis sisälle mennä.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinullekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on leikkimökissä talvella pihakalusteita yms säilössä ja ensin keväällä vaan tyhjennettiin mökki niistä että mahtui leikkimään, suuremman siivouksen vuoro oli vasta nyt kun kurakelit hellitti. Mökki valittiin sillä perusteella että aikuinenkin mahtuu siellä seisomaan ja tarvittaessa vaikka nukkumaan :) ei ole jättisuuri mutta varmaan sen reilu pari metriä aina suuntaansa. Kivaa sunnuntain jatkoa!

   Poista
 2. Tosiaan, ihanan ison oloinen leikkimökki teillä! Meillä leikkimökki on muuntunut pikkuhiljaa oleskeluhuoneeksi, oltuaan ensin sen perinteinen kotileikkipaikka, kauppa, etsivätoimisto ja viime kesänä keppihevosten talli. Tänä kesänä ehkä laitamme sinne kalusteiden sijaan isoja tyynyjä lattialle ja tehdään siitä mukavampi kesän oleskeluhuone lapsille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siinä varmaan vuosien mittaan tulee käymään että käyttötarkoitus muuttuu... Mutta vielä meillä näistä kotileikeistä kiinnostuneita riittää :) Vaikka esikoinen ehdotti kyllä bändikämpäksikin muuttamista- kovin monen hengen orkesteri ei kyllä tuolla mahdu treenaamaan :D

   Poista
 3. Ihanan näköinen mökki teillä, kyllä kelpaa lasten leikkiä :). Meillä alkaa viikon päästä leikkimökin remontti, kovasti sitä odotellaan. Oikeastaan se ei ole remontti, vaan tehdään vihdoin valmiiksi ;). Mukavaa sunnuntain jatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tuolla on leikit sujuneetkin, lapset tyhjentää mökin ainakin pari kertaa viikossa ja järjestävät kipot ja kupit uuteen uskoon :) Tänään mökissä pidettiin lääkärin vastaanottoa ja hyvin soveltui siihenkin tarkoitukseen :) Kivaa leikkimökkiprojektin valmistumista teille, mukavaa kun saatte mökin valmiiksi ja koko kesä on vielä edessä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!