tiistai 18. marraskuuta 2014

Viisi viikkoa JouluunJoulu on hiipinyt meille.
Ehkä vähän hissunkissun tänä vuonna- 
usein Joulu on aloittanut vierailunsa jo aiemmin.
Mutta nyt on nurkat täynnä tohinaa ja pieniä punaisia villasukkia,
toivomuslistoja kirjaillaan kieli keskellä suuta ja nakerretaan välillä joulupiparista palasia.
Aamut aloitellaan anivarhain kynttilöiden sytytyksellä ja lämmitetään glögiä jo ennen aamukahvia. 
Ihan kaikkia toiveissa olevia valmisteluja 
ei ehkä tänä vuonna ehditä, tärkeimmät tottakai- 
ja Joulu tulee jokatapauksessa. 


Mukavia joulunodotustunnelmia myös sinulle 12 kommenttia:

 1. Ihanat jouluiset tunnelmat <3 Tämä on niin parasta aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on munkin mielestä parasta koko joulussa- ja talvessa ylipäätään- tämä joulunodotus! Nautitaan siis täysillä näistä viikoista <3

   Poista
 2. Pysäyttävä otsikko! Todellakin, jouluun on enää muutama viikko aikaa.
  Meillä ei ole laitettu varsinaisesti vielä joulua, vain ulkona on "jouluvalot" jotka nyt saa olla siellä koko talven. Kynttilöitä polttelen joka päivä.
  Mutta joulunpunaiset tekstiilit on vielä kaapissa. Pesin ne kyllä jo, kun kuitenkin melkein sen vuoden kaapissa olleet, mutta laitoin ne silti sinne vielä takaisin. Ai niin ja olihan yhtenä päivänä tonttu ;) käynyt tuomassa pienen kuusen meille maljakkoon. Vissiin vinkkasi että tontut liikkuu taas ;)
  Taidamme kuitenkin alkaa laittelemaan joulua tulevana viikonloppuna. Muuten joulu menee ihan liian nopsaan ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi! Joo itsekin yllätyin kuin näitä viikkoja laskin- mutta niin se tosiaan on lähellä! Meillä lisäillään joulua vähän kerrassaan melkein joka päivä ja alkaahan täällä jo aika jouluiselta näyttämään :) Itse tykkään tunnelmoida joulujutuilla jo hyvissä ajoin- joulun jälkeen mulla onkin sitten jo vähän kiirus karsia punaista pois :) Oikein mukavia joulun odotuksen tunnelmia teille!

   Poista
 3. Ihanan jouluiset kuvat <3 Täälläkin jo joulua alettu pikkuhiljaa tuomaan kotiin. Ripaus punaista alkaa olla vähän siellä täällä. Pianhan se on...joulu! Mukavaa joulun odotusta myös sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Joo meilläkin joulunpunainen lisääntyy melkein päivittäin :) Tämä joulun odotus on kuitenkin niin huippua kaiken marraskuisen pimeyden keskellä että mielellään siitä nauttii mahdollisimman pitkään! Oikein ihania joulutunnelmia teille!

   Poista
 4. Täältähän löytyi aivan mahdottoman ihana ja valloittava blogi! Kiitos kun kävit vinkkaamassa Piparkakun puolella:) Ihanaa joulunodotusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Kiva kun tulit kurkkaamaan! Oikein mukavia joulunodotuksen tunnelmia myös teille!

   Poista
 5. Onpa kauniita kuvia <3 ja ihana tunnelma! Meille tuli eilen kunnolla lunta, joten joulumieli alkaa hiljalleen hiipiä nurkkiin raivaten samalla marraskuisen väsymyksen ja pimeyden tieltään. Mahdottoman mukavaa joulun odotusta :)

  Milla R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Kiva kun löysit tänne, tervetuloa! Täällä satoi myös lunta illalla ja aamulla maisema oli niin jouluinen- ja mieli samantien myös :) Oikein ihanaa joulunodotusta sinulle!

   Poista
 6. Ihania jouluisia tunnelmia siellä. Täälläkin valkoinen maa, näyttää ihanalta. Kivaa joulunodotusta pikkuisten kanssa, kohtahan saa jo ripustaa kalenteritkin esille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Kohta ollaan tosiaan jo joulukuussa ja tonttujen touhut sen kun kiihtyy :) Oikein mukavia joulunodotuksen hetkiä myös teille, kiva kun tulit tänne piipahtamaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!