keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Selkeyttä ihailevan rakkaimpia yksityiskohtiaIhailen selkeitä koteja. 
Joissa tavaroita on vähän ja ne ovat harkitusti paikoillaan.
Niitä joissa lehdet, kirjat ja lelut säilytetään kauniissa koreissa tai kaapeissa.
Ihailen- ja ihastelen. 
Periaatteessa. 
Käytäntö onkin sitten toinen juttu.
Tavarakasani eivät karsiudu- päinvastoin.
Kirjapinoni kasvavat- enkä halua luopua yhdestäkään.
Ja lastenhuoneisiin ilmestyy kuin varkain uusia esineitä- kun ne ovat niin suloisia.
Pakko myöntää.
Sisälläni ei taida sittenkään asua pientä minimalistia. 
Iloista loppuviikkoa!
12 kommenttia:

 1. Ihanaa, että joku muukin on mielessään minimalisti <3 Ja käytännössä jotain ihan muuta. Näin ainakin meillä. Ihailen kaikkea kaunista ja valkoista ja selkeää. Koti ja elämä vain ovat ihan kaikkea muuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla saattaa olla silloin tällöin sellaisia hetkittäisiä harhakuvitelmia oman sisäisen minimalistin löytymisestä- ne hetket vaan tuppaavat jäämään melko lyhyiksi; niitä ei ehkä edes ehdi kukaan muu huomata :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Katariina! Niin minustakin- ja se siinä onkin kun niitä ihania juttuja vaan löytyy aina lisää :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ihanista tavaroista ♥ Teillä on niin ihanan kodikasta. Tykkään tosi paljon ♥ Minustakaan ei saisi minimalistia tekemälläkään, hih...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse ♥tykkään itsekin kodikkuudesta- välillä vaan iskee kaipuu vähän selkeämpään ympäristöön.. Mutta se menee kyllä äkkiä ohi ( lue: heti kun löytyy taas jotain ihania uusia juttuja entisten seuraksi :) Kivaa loppuviikkoa sinulle!

   Poista
 4. Minä karsin olohuoneessa minimiin. Keittiössähän meillä sitten taas on avohyllyt ja kaikki esillä ja kaikki väritkin sekaisin. Se siitä yhtenäisestä sisustuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sulla on sitten molemmat puolet edustettuna- voit vetäytyä olkkariin kun selkeydenkaipuu iskee ja toisinpäin. Kätevää! Mukavaa torstaipäivää Leena!

   Poista
 5. Teillä on upea, kodikas koti ♥ Tykkään kovasti sun tyylistä sisustaa ♥ Ihana katsella näitä sun kuviasi. Itsekin ihannoin selkeitä koteja, mutta pakko todeta, että minustakaan ei saa minimalistista sisustajaa tekemälläkään. On nautinto, kun on ihania esineitä, tavaroita joista pitää ympärillä. Kivaa loppuviikoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi Milla ♥Joo taitaa olla niin että turha tässä on pyristellä, hamsteri mikä hamsteri :D Ja totta, on mukavaa kun on rakkaita- ehkä muistorikkaitakin- esineitä ympärillä. Mukavaa päivää sinulle!

   Poista
 6. Ihania noi kortit oven karmeilla ym ♡ ennen pidin selkeistä linjoista- mutta sun tyyliä tullu kopioitua ja nyt en osais elää niin " mudta valkoisesti" ♡♡♡ kaunista!!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ mäkin olin aiemmin enemmän valkoisen ystävä- mutta värit vei mennessään ja niitä kivoja ideoita tarttuu aina mukaan kun jossain näkee. Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kiitos kommentistasi!