lauantai 3. tammikuuta 2015

TalvihorroksessaMielikuvissa tammikuu on täynnä valoa, 
energiaa ja virkeyttä.
Punaisia poskia ja pulkkamäkiä.
Kuumaa kaakaota ja jalan alla narskuvia hankia.
Todellisuus on nyt toisenlainen.
Kohmeessa vaikka onkin lämpöasteita
Mieli jotenkin tahmea ja takkuinen. 
Nurkissa kesyttämätön kaaos ja lannistumattomat pölypallot.
Väsymys joka ei poistu nukkumalla.
Tammikuu tuntuu mittaansa pidemmältä.
On tehtävä se mikä tehtävissä on.
Sytytettävä lisää kynttilöitä, 
lämmitettävä vielä mukillinen glögiä.
Leivottava kakku.
Mahdollisimman suklainen.
Kyllä se siitä.


Hyvää viikonloppua sinulle


8 kommenttia:

 1. Kello on viisi iltapäivällä ja mä oon ihan puhki. Tää pimeyskö ja jatkuva vesisadeko sen tekee? En tiedä. Meillä koti mys mullin mallin. Viikkosiivous ei kiinnosta. Täälläkin ollaan siis ihan kohmeessa. Kaikesta huolimatta hyvää viikonloppua Sinullekin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että tämä ei oo ihan harvinainen olotila- kohtalotovereita saattaa siis löytyä muitakin. Ja tosiaan, vesisadetta ja pimeyttä on kestänyt turhan pitkään. Kyllä sillä varmasti vaikutusta on- nyt kun ei enää oikein voi tunnelmoida joulullakaan :) Mutta kevättä kohti, kevättä kohti- sanoo mieheni heti kun kuusi on kannettu ovesta :D joten sillä ajatuksella siis- ja voihan sitä välillä vähän kohmeessa ollakin (sanotaan vaikka tuonne maaliskuulle saakka :) Oikein mukavaa viikonloppua Sinullekin, olosuhteista huolimatta ♥

   Poista
 2. Kyllä se siitä kun arki taas starttaa käyntiin... Huomaa pian viikkojen vierähtäneen pitkälle kevääseen. Kivaa vuotta 2015!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Ja johan nyt on kolme päivää tammikuuta takana :D Onnellista vuotta myös sinne ♥

   Poista
 3. No siis jotenkin sama täällä. Työpäivät tuntuu matelevan vaikka yleensä sitä ongelmaa ei ole. Liikuntaa olen lisännyt niinkuin olin päättänytkin ja lenkin jälkeen olo onkin kyllä hyvä ja uni maittaa sitten illalla. Mutta se tuntuu kyllä maittavan jokatapauksessa. Olen alkanut menemään huomattavasti tapaistani aiemmin nukkumaan ja silti aamulla ei meinaa jaksaa herätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että kohtalotovereita on- vaikka ei oo tietenkään kiva että muillakin menee päivät silmät ristissä :) Toi liikunnan lisääminen ois järkiratkaisu- toisin kun tää mun suklaan lisääminen :D Toivotaan että tammikuu tuo pirteämpiäkin päiviä mukanaan!

   Poista
 4. Kiitos lohduttavista sanoista tämän pitkän tammikuun alkutaipaleella :)! Sinulla on kaunis blogi :) Lisäsin sen omani lukulistaan :)

  Milla
  valkoisiahiutaleita.wordpress.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla ❤ tulen ehdottomasti vastavierailulle sopivan hetken tullen! Tammikuuta on tosiaan vielä hyvän matkaa edessä... toivotaan että kadotettu tarmo vielä jostain löytyy- ja jos ei niin suklaata on vielä onneksi jäljellä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!